Pirmokai tarptautiniame eTwinning projekte „Christmas in our country“

  • Paskelbė : Administratorius Administratorius
  • Paskelbta: 2023-01-23
  • Kategorija: Projektinė veikla

      1c klasės mokiniai gruodžio-sausio mėn. dalyvavo tarptautiniame eTwinning projekte „Christmas in our country“, kurio tikslas – skatinti giliau pažinti savąsias tradicijas bei susipažinti su kitų šalių Kalėdų tradicijomis, ugdyti  kūrybiškumą, bendradarbiavimą su ES šalių mokiniais.  Pirmokai virtualiai susipažino su mokiniais iš Graikijos, Turkijos, Lenkijos, Austrijos, Italijos. Įdomu buvo tyrinėti projekto interaktyvų žemėlapį - išsiaiškinome, kur gyvena projekto dalyviai,  pamatėme, kaip atrodo jų mokyklos, klasės.

      Projekto dalyviai parengė ir pristatė savo klasės advento kalendorius, parodė, kaip papuošė  klasės kalėdinę eglutę, atliko įvairius kūrybinius darbus, dainavo kalėdines dainas, žaidė projekte dalyvavusių mokytojų sukurtus virtualius kalėdinius žaidimus. Įdomu buvo sužinoti, kaip švenčiamos Kalėdos kitose šalyse. Labiausiai patiko siųsti ir gauti kalėdinius atvirukus. Mūsų pirmokai siuntė snieguotus sveikinimus į Graikiją ir džiaugėsi sulaukę atsakymo -laiško su gražiais atvirukais. Patiko piešti bendrą piešinį „Paint“ programa su mokiniais iš Lenkijos. 

      eTwinning projektas „Christmas in our country“ padovanojo daug naujų patirčių, įdomių veiklų ir šiltų įspūdžių. Supratome, kad visi mes vienodi ir kartu skirtingi.

Nepamirškite padėkoti autoriui