Respublikinė mokinių technologijų olimpiada

  • Paskelbė : Mindaugas
  • Paskelbta: 2022-05-17
  • Kategorija: Renginiai

Ankstų penktadienio rytą 2022-05-13 d. Kybartų „Saulės“ progimnazijos 8a klasės mokinys Arijus Matveičikas (mokytojas Darius Vaitkevičius) vyko dalyvauti Respublikinėje mokinių technologijų olimpiadoje. Renginys vyko Zarasuose – Profesinio rengimo cente.

III-ąjame mokinių technologijų etape susirinko gausus mokinių ir jų mokytojų būrys. Dalyvavo 116 mokinių ir 97 juos ruošę mokytojai. Supratome taip, kad konkurencija bus didžiulė – visi pasiilgę bendravimo gyvai, nes prieš tai dvi olimpiados vyko nuotoliniu būdu. Olimpiados pagrindinė tema buvo ,,Kūrybos virusas 2022“, o po to kai buvo paskelbta kūrybinio darbo pradžia, mokiniai išsitraukė temas, į kurias reikės atsakyti dirbant praktinį darbą (1. Vėjarodė, 2. Saulėgrąža, 3. Aukštis ).

Arijus įgyvendino vėjarodės projektą. Atliktą darbą reikėjo aprašyti ir pristatyti. Na ir kaip Arijus sakė svarbiausia dalyvauti, jeigu pasiseks tai ir laimėti. Manau pirmąjį užsibrėžtą tikslą ir pasiekėme, bet įgijome nemažai patirties, o ir renginys buvo puikiai organizuotas – savitas savo priėmimu, menine programa, patalpų parengimu. Grįžome su gerais įspūdžiais.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos