Praradimai, po kurių ateina nauji atradimai.

  • Paskelbė : Administratorius Administratorius
  • Paskelbta: 2023-06-20
  • Kategorija: Renginiai

      Gyvenimas susideda iš praradimų, po kurių džiugina nauji atradimai.

      Birželio 16 d. progimnazijos aktų salėje įsikūrė ,,pabudimo kambarys“. Scenoje miegojo tėveliai ir visai nenorėjo keltis ir eiti į pamokas. Užkulisiuose su jauduliu širdyse stovėjo aštuntokai. Atsakomybės jausmas didžiulis – kad tik viskas pavyktų sklandžiai.

      Nuskambėjo žadintuvas... Šokis keitė dainą, daina šokį, dainavo vieningas vaikinų choras, linksmus komentarus skaitė tėveliai. Žavėjomės Mindaugo solo lydimo pritrenkiančios vaikinų šokėjų grupės... Arno sumontuotą nuotraukų filmuką puikiai papildė Merūno sukurta ir dainuojama daina. Jumoristinį šokį su kopėčiomis keitė šokių karalius – valsas. Romantiškos merginos sukosi ratu , o vaikinai atrodė kaip tikriausi džentelmenai. Gėlės mokytojams – padėka, kad žadino bei mokė ir atsiprašymas....

      Pasibaigus dainoms ir šokiams pavaduotoja Daiva įteikė padėkos raštus mokiniams už gerą mokymąsi, lankomumą, aktyvią visuomeninę, sportinę veiklą, pagalbą mokytojams, parodytus talentus.

      Buvęs mokyklos mokinys Deivydas Andriuškevičius apdovanojo įsteigta premija Karolį Šukaitį už tai, ko ne kiekvienas pastebi plika akimi. Mokinio pastangas dėl savęs, gėrio įnešimą žmonėms aplinkui, nebijojimą būti savimi, gerą mokinimąsi, ir už tai, koks esi, ir kaip tu elgiesi, kai galvoji, jog tavęs niekas nemato.

      Tėveliai dėkojo vaikams, mokytojams ir visai mokyklos bendruomenei ir auklėtojoms, kurios buvo tokios "mamiškos".

Auklėtojos Agnė ir Vilija

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos