Ar svarbu turėti hobį?

  • Paskelbė : Administratorius Administratorius
  • Paskelbta: 2024-03-14
  • Kategorija: Renginiai

      Ar turite kokį nors hobį, o galbūt kažką itin mėgstate daryti savo laisvu laiku? Galbūt mėgstate tapyti ar piešti, rūpintis gyvūnais ar savanoriauti, galbūt fotografuojate, mėgstate vaidinti, ar šokti, o gal užsiimate sportu? Galbūt kaip daugelis galvojate, kad būtų svajonė daugiau laiko gyvenime praleisti ne prie knygų, o vėliau darbe, bet darant tai, kas jums patinka. Galbūt net paversti hobį savo pragyvenimo šaltiniu.

   Šiandien mūsų mokykloje lankėsi 7a klasės Margaritos teta Katia iš Ukrainos, kuri pravedė integruotą technologijų, rusų kalbos ir karjeros pamoką 7a klasės mergaitėms. Pamokoje mergaitės minkė, kočiojo, lipdė virtinukus su skirtingais įdarais: vyšnių, troškintų kopūstų ir virtų bulvių. Anot mūsų viešnios jai, kaip ir šiuolaikinėms mergaitėms, ne visada įdomu užsiimti kulinarija, tačiau džiaugiasi, kad šis pomėgis tapo ir pomėgiu, ir darbu Lietuvoje. Kurie skaniausi taip ir vieningo atsakymo nebuvo, kaip sakoma dėl skonio nesiginčijama.

   Kiekvienas iš mūsų turime rasti sau patinkantį hobį, kuris neštų atgaivą mūsų kūnui ir protui. Sugebėdami balansuoti tarp darbo ir pramogų, sugebėsime išvengti kasdieninės rutinos, jausimės laimingesni ir energingesni.

Ugdymo karjeros specialiste A. Nacevičienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos