Progimnazijos bendruomenės šventė, skirta paminėti Tarptautinei Mokytojo dienai

  • Paskelbė : Administratorius Administratorius
  • Paskelbta: 2023-10-10
  • Kategorija: Renginiai

      Progimnazijoje spalio 5 diena tapusi tradicine visos mokyklos bendruomenės švente. Jau tradicija tapo šią dieną organizuoti „kitokias“, netradicines, karjeros ugdymui skirtas pamokas.

      Tą dieną visi mokiniai skubėjome į pirmąsias auklėtojų vedamas pamokas, šurmuliavome prie kabinetų durų, laukėme savo mokytojų, kad galėtume pasveikinti su Mokytojų diena.

      Trečią ir ketvirtą pamokas apie Kybartų miesto istoriją, apie įvairias profesijas, kad mes nepasimestume profesijų pasaulyje, vedė mūsų tėveliai. Nenusiminkime, jeigu dar nežinome, kokią profesiją ateityje pasirinksime. Svarbiausia mums, mokiniams, stengtis pažinti save ir atsakyti į klausimus: ,,Kuo aš norėčiau užsiimti?“, „Ką man patiktų daryti?“.

      Mes, mokiniai, savo mokytojus pakvietėme į šventinį koncertą aktų salėje. Tą dieną apie Mokytoją buvo pasakyta daug gražių ir šiltų žodžių.

      Šventę dar labiau pagyvino muzikos mokytojos Vilijos Gaurienės puikieji dainininkai su savo dainomis: ,,Tau visas dangus‘‘, ,,Pažiūrėk į mane, mama’’, ,,Svajoklis‘‘. Mokytojas Linas Daubaras, grodamas kartu su jaunaisiais orkestro mokiniais, užbūrė visus savo melodijomis. Šokių mokytojos Gretos Ziegoraitienės suburta merginų šokių grupė pristatė savo nuotaikingus šokius. O kur dar nuostabusis folkloro būrelio mokinių pasirodymas (mokytoja I.Vaitkevičienė)…

      Po finalinės dainos ,,Svajoklis‘‘ ir visų dalyvių pasirodymo scenoje baigiamąjį žodį kalbėjo ir mūsų progimnazijos direktorius Arvydas Judickas, kuris pasveikino visus mokytojus ir padėkojo tėveliams už įdomių pamokų vedimą, bendradarbiavimą ir tokios gražios tradicijos puoselėjimą Kybartų ,,Saulės‘‘ progimnazijoje jau ne vienerius metus.

      Mes, mokiniai, savo Kybartų ,,Saulės‘‘ progimnazijos visiems mokytojams linkime idėjų mokant, naujovių dirbant, kūrybiškumo ugdant, išminties kalbant, minčių lietaus tylint... Ačiū Jums už viską!

 

Vakarė Čižauskaitė ir Barbora Skripkaitė, Kybartų ,,Saulės‘‘ progimnazijos 6a klasės mokinės

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos